همیشه ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که حذف هر نوع ترس مربوط به از دست دادن شغل چگونه بر آینده شما بهعنوان یک کارمند یا مدیر در هر موقعیتی اثر خواهد گذاشت. یکی از واقعیتهایی که در دنیای کارمندی و مدیریتی بارها به اثبات رسیده این است که هیچ گاه نمیتوانید همیشه به رابطه با رئیس خود وابسته باشید تا کارتان را ادامه دهید. شاید شما کاری را در یک شرکت بسیار باثبات شروع کردهاید و بهترین رئیس دنیا را دارید اما توجه داشته باشید و بدانید که رئیستان میتواند یک شبه عوض شود یا اینکه شرکتتان هر چقدر هم که عالی باشد ممکن است توسط شرکت بزرگتر دیگری خریداری شود و پس از آن داستان همیشگی تعدیل نیرو و اخراج کارکنان پس از ادغام رخ دهد. نکته اینجاست، هیچ کدام از ما از آینده کاری خود چیزی نمیدانیم. در اینجا بعضی از کارهایی که میتواند به شما در رفع این نگرانیها کمک کند آمده است :
- یک پرونده خاص روی رایانه خود ایجاد کنید .
- رزومه بهروز شده خود را در آنجا نگه دارید .
- تقاضای کار مشخص و هدفمندی را تهیه کنید .
اهمیت رزومه بهروز شده
شما میتوانید بهراحتی و بهصورت روزانه عملکردهای خود را بهروز کنید و این کار واقعا اهمیت دارد حتی اگر آن را برای کسی نفرستید. انسان تمایل به فراموشی دارد. تلاش برای اشاره کامل به دستاوردهای شغلی در زمانی که تحت فشار پیدا کردن شغل جدیدی هستید کار آسانی نیست اما پیش از آن چرا. به عنوان یک انسان، طبیعی است که موارد بسیاری را فراموش کنید پس بهتر است همه چیز را بنویسید و به آنها موارد جدید را اضافه کنید. . این کار به شدت اعتماد به نفس شما را بالا میبرد و اگر ناگهان از کار اخراج شدید، تاثیر بسزایی بر حفظ تفکر مثبت شما دارد .
رزومه، تقاضایی است برای یافتن کاری بهتر از کار سابق
نباید رزومه خود را برای هر کسی بفرستید. این یکی از جالبترین جنبههای یافتن موفقیتآمیز شغل است، اما صحت دارد. یک رزومه بد در واقع میتواند شما را از یافتن شغلهای بهتر باز دارد به جای آنکه بتواند در یافتن آنها به شما کمک کند. ممکن است تصور کنید که فقط باید با استفاده از اینترنت رزومهها را ارسال کرد، اما اینطور نیست. بسیاری از رزومههای اینترنتی فاقد ارزش و اعتبار کافی هستند و در اختیار صدها یا شاید هزاران شرکت متقاضی جذب نیرو قرار میگیرند. بهطور کلی توصیه میشود که رزومه خود را دست هرکسی ندهید. علاوهبر این باید دانست که خیلیها فقط از روی رزومه ارسالیشان استخدام نمیشوند بلکه در نتیجه مصاحبههای استخدامی که صورت میدهند، جذب میشوند .
در حوزه کاری خود شناخته شوید
در هر شرکتی، افراد بسیاری وجود دارند که عده کمی آنها را خارج از شرکت میشناسند. دو شیوه شناخته شدن خارج از شرکت وجود دارد. اول، در سازمانهای حرفهای مشارکت کنید و صرفا به شرکت در جلسات شرکت اکتفا نکنید. راهدوم نوشتن مقالاتی است که افراد در صنعت شما بخوانند. شناخته شدن شما در میان همکاران و صاحبان شرکتها میتواند در آینده باعث شود تا با دردسر کمتر و با صلابت بیشتر به دنبال شغل جدیدتان بگردید.